Joga3

JOGA 3

Kdo? Tečajniki, ki so končali JOGO 2 in lahko jogijske vaje izvajajo brez napetosti in neudobja.

Kaj? Jogijska himna, pozdrav soncu s koncentracijo na energetskih centrih in z mentalno izgovorjavo beeja manter, asane z upogibanjem naprej, asane z zvijanjem hrbtenice, asane za ravnotežje, obrnjene asane, mudre, bandhe, ujjayi pranayama, nadi shodhana pranayama 4. stopnja, kapalbhati, agnisar kriya, joga nidra 3.

Zakaj? Naučiti se novih telesnih položajev, tehnike dihanja z uporabo kumbhake, zahtevnejše mudre in bandhe, povečati gibljivost telesa in uma, povečati zavedanje svojega telesa in delovanja uma.

Kdaj in kje? 

- Zadnje objave -

MIOFASCIALNA-ČUJEČNOSTNA JOGA
Kdo? Tisti, ki želijo raziskovati sami sebe, svoje fascije, prepoznavati in znati uporabiti svoj energijski potencial, se naučiti s prijazno pozornostjo vzpostavljati in ohranjati stik s svojim telesom, s svojim notranjim mirom, intuicijo in se naučili obstajati tukaj in zdaj tudi sredi viharjev življenja. 

Kaj? S pomočjo jogijskih tehnik, zavestnega pregleda telesa, meditativnega raztezanja, sedenje, hoje ter povezovanjem psiholoških ter telesnih procesov se naučiti prepoznavati prekinjene povezave med fizičnim in čustvenim telesom in se pomaknili onkraj notranjih konfliktov, v lahkotnost svoje prave narave.  

Zakaj? S ciljem naučiti se zavestno, čuječe izvajanje telesnih položajev in zavestno izvajanje tehnik dihanja, čiščenja telesa in uma s pomočjo čistilnih tehnik, zavestno sproščanje telesa, uma in duha s pomočjo joga nidre in meditacije - za lažje upravljanje s svojim življenjem in energijami ter bolj srečno, zdravo, sproščeno in kvalitetno življenje. 

Trajanje: 4 mesece (možna vključitev tudi med letom)

Kje in kdaj? Zasebni vrtec Metulj, Podutiška 78.  ZAČNEMO: SREDA,  21.9.2022

- Družabno -