Joga 2

JOGA 2

Kdo? Tečajniki, ki so končali program JOGA1 in tisti, ki ne morejo izvajati vaj iz srednje skupine.

Kaj? Jogijska himna,  pozdrav soncu z zavedanjem na energetskih centrih, pozdrav mesecu, stoječe asane, asane z upogibanjem nazaj in naprej, asane iz lotosa, mudre ali geste, joga nidra 2, shatkarme, tratak , kaya sthairyam (maditacijska tehnika za stabilnost telesa), meditacija na notranjo tišino antar mauna, nadi shodhana pranayama 3. stopnja, bhastrika pranayama, bandhe ali telesne zapore.

Zakaj? S ciljem naučiti se uporabo in petje manter, pravilno izvajanje asan  in tehnik dihanja, čiščenje telesa in uma s pomočjo čistilnih tehnik, sproščanje telesa, uma in duha s pomočjo joga nidre in meditacije - za lažje upravljanje s svojim življenjem in energijami ter bolj srečno, zdravo, sproščeno in kvalitetno življenje. 

Trajanje: 4 mesece

Kje in kdaj? 

- Zadnje objave -

ODPRT VPIS V ANTISTRES JOGO
Vabljeni v 16-tedenski program ANTISTRES JOGE, kjer boste ob moji podpori in podporo celotne skupine raziskovali sami sebe,svoje telo, prepoznavali in znali uporabiti svoj energijski potencial, se naučili s prijazno pozornostjo vzpostavljati in ohranjati stik s svojim telesom, s svojim notranjim mirom, intuicijo in se naučili obstajati tukaj in zdaj tudi sredi viharjev življenja.
S pomočjo jogijskih tehnik in povezovanjem psiholoških ter telesnih procesov se boste naučili prepoznavati prekinjene povezave med fizičnim in čustvenim telesom in se pomaknili onkraj notranjih konfliktov, v lahkotnost svoje prave narave.
Vadba poteka v manjši skupini, zato si svoje mesto rezervirajte čim prej  (mail: bjekos@gmail.com ali mobi: 031840663)

Antistres joga: Vrtec METULJ v Kosezah Podutiška 76,
                          začnemo v torek, 14.9.2021 od 19.30 do 21.00 ure.


V skupino se lahko priključite tudi med letom, če je prosto mesto.

 

- Družabno -