Tečaj meditacije

RAJA JOGA - meditacija

Kdo? Tisti, ki že poznajo osnove joge in se želijo sprostiti na fizični, energetski in mentalni ravni ter najti stik s samim seboj.

Kaj? Program vključuje tehnike dihanja (pranayamo), telesne drže (mudre), telesne zapore (bandhe), mantre in tehnike meditacije.

Zakaj? S ciljem  popolne sprostitve na telesni, energetski in mentalni ravni, obvladanje uma in čustev v vsaki situaciji, prebujanje notranjih moči in potencialov, krepitev zdravja in splošnega dobrega počutja, osvobajanje stresa - bremena sodobne družbe in seveda širjenja svojega zavedanja.

Kdaj?

- Zadnje objave -

ODPRT VPIS V ANTISTRES JOGO
Vabljeni v 16-tedenski program ANTISTRES JOGE, kjer boste ob moji podpori in podporo celotne skupine raziskovali sami sebe,svoje telo, prepoznavali in znali uporabiti svoj energijski potencial, se naučili s prijazno pozornostjo vzpostavljati in ohranjati stik s svojim telesom, s svojim notranjim mirom, intuicijo in se naučili obstajati tukaj in zdaj tudi sredi viharjev življenja.
S pomočjo jogijskih tehnik in povezovanjem psiholoških ter telesnih procesov se boste naučili prepoznavati prekinjene povezave med fizičnim in čustvenim telesom in se pomaknili onkraj notranjih konfliktov, v lahkotnost svoje prave narave.
Vadba poteka v manjši skupini, zato si svoje mesto rezervirajte čim prej  (mail: bjekos@gmail.com ali mobi: 031840663)

Antistres joga: Vrtec METULJ v Kosezah Podutiška 76,
                          začnemo v torek, 14.9.2021 od 19.30 do 21.00 ure.


V skupino se lahko priključite tudi med letom, če je prosto mesto.

 

- Družabno -