Vpis v jesensko-zimski tečaj joge

Dragi ljubitelji in ljubiteljice JOGE!
 
To poletje je bilo energijsko gledano zelo intenzivno in prelomno hkrati. Veliko se je dogajajo na našem nebu in ob podpori vseh teh energij smo dobili priložnost, da za vedno presežemo omejojoče vzorce in ozdravimo svoj notranji svet. Vemo, da se nič ne zgodi samo, zato je potrebno slediti pravilnim korakom. 
Če čutite, da potrebujete vodstvo in podporo na poti uravnovešanja, zdravljenja, transformacije in preoblikovanja, potem se lahko pridružite začetni ali nadaljevalni skupini jogijske vadbe v BM studio na Dunajski 63.
Joga pomeni združiti svoj zemeljski ego z višjim jazom, svojo individualno dušo s kozmično dušo. Trend modernega načina življenja je, da posameznik živi v velikem notranjem neravnovesju in se sploh ne zaveda, kako pomembna je redna dnevna praksa s pomočjo katere uravnovešamo različne plasti telesa od fizične, pranične, čustveno-mentalne do intuitivne in dušne. Če želimo svoje življenje ozdraviti vseh neravnovesij in priti v stik s svojim višjim Jazom, svojo intuicijo, moramo začeti skrbeti ZASE. Pomembno je, da zopet postanemo celoviti in pridemo v stik s svojo avtentično energijo. 
Na 4-mesečnem tečaju JOGE bomo s pomočjo jogijskih tehnik in meditacij delali na uravnovešanju ženske in moške energije, na prebujanju avtentične ženske energije v maternici, odkrivanju svojih notranjih darov in moči ter energijskem čiščenju naše podzavesti in nezdravih vzorcev.
Torej, če želimo v svojem življenju karkoli spremeniti, ozdraviti, uravnovesiti ali doseči, je sedaj pravi trenutek, da postanemo odgovorni do sebe in začnemo s spremembami takoj ZDAJ. Vesolje nas v teh mesecih izjemno podpira.

4mesečna vadba poteka v BM studio na Dunajski 63 v Ljubljani in sicer:

ZAČETNA SKUPINA JOGE : TOREK od 19.00 do 20.30 ure, začnemo 18.9.2018
NADALJEVALNA SKUPINA JOGE: SREDA od 20.00 do 21.30 ure, začnemo 5.9.2018

Prisrčno Vabljeni in hvaležno pozdravljeni, Barbara

- Zadnje objave -

MIOFASCIALNA-ČUJEČNOSTNA JOGA
Kdo? Tisti, ki želijo raziskovati sami sebe, svoje fascije, prepoznavati in znati uporabiti svoj energijski potencial, se naučiti s prijazno pozornostjo vzpostavljati in ohranjati stik s svojim telesom, s svojim notranjim mirom, intuicijo in se naučili obstajati tukaj in zdaj tudi sredi viharjev življenja. 

Kaj? S pomočjo jogijskih tehnik, zavestnega pregleda telesa, meditativnega raztezanja, sedenje, hoje ter povezovanjem psiholoških ter telesnih procesov se naučiti prepoznavati prekinjene povezave med fizičnim in čustvenim telesom in se pomaknili onkraj notranjih konfliktov, v lahkotnost svoje prave narave.  

Zakaj? S ciljem naučiti se zavestno, čuječe izvajanje telesnih položajev in zavestno izvajanje tehnik dihanja, čiščenja telesa in uma s pomočjo čistilnih tehnik, zavestno sproščanje telesa, uma in duha s pomočjo joga nidre in meditacije - za lažje upravljanje s svojim življenjem in energijami ter bolj srečno, zdravo, sproščeno in kvalitetno življenje. 

Trajanje: 4 mesece (možna vključitev tudi med letom)

Kje in kdaj? Zasebni vrtec Metulj, Podutiška 78.  ZAČNEMO: SREDA,  21.9.2022

- Družabno -